View Our Website View All Jobs

Sitecore developer/analyst

Over ons

Boondoggle is een bureau dat merken sterker wil maken, door middel van communicatie campagnes of door middel van de product- of diensten ervaring die het merk biedt. Wij helpen bedrijven om digitaal te innoveren en dat in al zijn facetten: van consultancy, conceptontwikkeling, technische realisatie tot beheer & onderhoud van de gerealiseerde platformen. Onze filosofie plaatst de consument steeds centraal: via “Service Design Thinking” verdiepen we ons in de wereld van een merk en vooral van haar doelgroep, om volledig te begrijpen waar digitale innovatie een meerwaarde kan zijn. Dit denken trekken we door in álles wat we doen en we laten ons niet afschrikken door welk obstakel dan ook, om het voor de eindgebruiker zo makkelijk en relevant mogelijk te maken. Het is door deze passie dat we bvb. met Belfius de mobiele banking app met de hoogste gebruikerswaarding hebben gebouwd.  Boondoggle heeft torenhoge ambities en is dus een speeltuin voor digitale professionals die “potten willen breken”. 

Inhoudelijk

Als Sitecore developer/analyst sta je mee in voor de technische realisatie en het onderhoud van (web) applicaties binnen de Sitecore CMS omgeving. Let wel, dit houdt niet in dat je hele dagen bestaande templates en componenten aan het copy-pasten bent. Zowel de Sitecore CMS omgeving als ons werk vereisen dat je

 • nadenkt over opbouw en herbruikbaarheid,
 • het CMS tot in zijn verste hoeken verkent en uitrekt,
 • graag al eens een experimentje met AB-testing, behavioral targetting of persona’s uitvoert,
 • een sausje jquery of AngularJS over de front-end kan gooien,
 • mee-evolueert met de mogelijkheden van een “Leader in the Gartner Magic Quadrant for Web Content Management”
 • Niet te beroerd bent om ook in standaard .NET te ontwikkelen

En dit voor nationale en internationale klanten in diverse sectoren.

Het gaat hier steeds om applicaties die business kritisch zijn en tegelijk een optimale user-experience moeten garanderen. Als developer/analyst wordt je betrokken bij de conceptontwikkeling en onderzoek je de technische haalbaarheid van ideeën. Je onderzoekt hiervoor nieuwe technologieën, bouwt een “proof of concept” of brainstormt  mee met de klant en technische partners. Na de concept-fase sta je in voor de technische analyse en ondersteun je de producer in het opstellen van een plan van aanpak en het maken van budgetinschattingen. Daarna sta je, samen met andere developers, in voor de ontwikkeling, onder begeleiding van een project manager. 

Persoonlijk

Je bent iemand die gedreven wordt door het eindresultaat. Je wilt iets kunnen bouwen waar je terecht trots op bent en niets kan je ontmoedigen om dat resultaat te bereiken. Je bent bovengemiddeld intelligent en in staat om snel bij te leren. Je bent fanatiek, maar je ziet ook het grotere geheel en houdt rekening met zaken als timing & budget. Je werkt heel secuur en nauwgezet. Je bent een teamplayer die er in slaagt om zijn kennis en enthousiasme op anderen over te brengen.

Technisch

 • ASP.NET, MVC 3.0, LINQ, JQuery, Entity Framework, C#
 • UML & OO-design
 • T-SQL & query optimization
 • Pluspunten zijn Sitecore ervaring of de wil om hiermee aan de slag te gaan.

Wat bieden wij

 • Gangbare verloning en voordelen.
 • Groeikansen en ruimte om je verder te bekwamen in (web) applicaties.
 • Een fijn team en unieke werkomgeving in een oude Leuvense brouwerij dichtbij het stadscentrum
Read More

Apply for this position

Required*
Apply with Indeed
Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 2MB) or Paste resume

Paste your resume here or Attach resume file

150
Human Check*