View Our Website View All Jobs

Ervaren Front-End Developer

Over ons

Boondoggle is een bureau dat merken sterker wil maken, zowel door middel van communicatiecampagnes als de product- of dienstenervaring. Wij helpen bedrijven om digitaal te innoveren en dat in al zijn facetten: van consultancy, conceptontwikkeling en technische realisatie tot beheer en onderhoud van de gerealiseerde platformen. Onze filosofie plaatst de consument steeds centraal: via “Service Design Thinking” verdiepen we ons in de wereld van een merk en vooral van haar doelgroep om volledig te begrijpen waar digitale innovatie een meerwaarde kan zijn. Dit denken trekken we door in álles wat we doen om de ervaring van eindgebruiker te optimaliseren zonder ons te laten afschrikken door welk obstakel dan ook. Boondoggle heeft torenhoge ambities en is dus een speeltuin voor digitale professionals die “potten willen breken”

Inhoudelijk

Als front-end developer sta je in voor het stylen van webapplicaties volgens het vooropgestelde design. Je tracht zo perfect mogelijk de designs om te zetten in HTML en CSS en tracht daarbij een meerwaarde te creëren op vlak van interactie en animatie. Daarbij ben je in staat om van een basis design afgeleide mobiele versies en/of pagina’s te bouwen in overleg met de designer.

Je verliest daarbij de standaarden, herbruikbaarheid en degelijkheid niet uit het oog.

Projecten

Tijdens een project werk je bij Boondoggle samen met een team van professionals waarin iedereen zijn specifieke expertise aanwendt om een totaaloplossing te bekomen waar iedereen achter kan staan. Je helpt bij het inschatting van jouw deel van het benodigde werk. Tijdens de bouwfase zal je in een team samen met project manager, tester, back-end developer en graphic designer het project realiseren. Je denkt actief mee over de structuur en herbruikbaarheid van componente.

Boondoggle werkt voor nationale en internationale klanten in diverse sectoren. De applicaties variëren van klein naar groot en van zuivere back-end applicaties tot sterke eindgebruiker-georiënteerde front-end-applicaties.  Een echte bank from scratch, een menukaart generator, meertalige websites voor heel Europa en Noord-Amerika,...
Voor front-end applicaties is Een overzicht van klanten en projecten kan je hier bekijken: http://www.boondoggle.eu/work/#content

Sitecore het Content Management Framework dat we voor de meeste grote klanten gebruiken, dus enige ervaring met Sitecore is mooi meegenomen.

Persoonlijk

Je wilt iets kunnen bouwen waar je terecht trots op bent en je bent gedreven om dat resultaat te bereiken.  Je gedrevenheid gaat gepaard met een gezonde realiteitszin zodat timing en budget gerespecteerd blijven. Je werkt heel secuur en nauwgezet en je bent nooit te beroerd om bij te leren en jezelf te verbeteren. Je bent een team-player die er in slaagt om zijn kennis en enthousiasme op anderen over te brengen.

Nieuwe uitdagingen schrikken je niet af maar prikkelen juist je onderzoekende geest. Je leert vlot nieuwe dingen en brengt de opgedane kennis graag over aan anderen.

Ervaring:

Minstens 4 jaar ervaring in frontend development

Vereiste kennis:

  • HTML5 en CSS3
  • Javascript
  • Responsive email development
  • SASS

Pluspunten

  • Ervaring met -of kennis van sitecore
  • Ervaring met -of kennis van WordPress
  • Angular JS
  • SEO
  • Google Analytics
  • Unity

Wat bieden wij

Read More

Apply for this position

Required*
Apply with Indeed
Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 2MB) or Paste resume

Paste your resume here or Attach resume file

150
Human Check*