View Our Website View All Jobs

.NET/ASP.NET Software Developer/Analyst

Over ons

Boondoggle is een bureau dat merken sterker wil maken, zowel door middel van communicatiecampagnes als de product- of dienstenervaring. Wij helpen bedrijven om digitaal te innoveren en dat in al zijn facetten: van consultancy, conceptontwikkeling en technische realisatie tot beheer en onderhoud van de gerealiseerde platformen. Onze filosofie plaatst de consument steeds centraal: via “Service Design Thinking” verdiepen we ons in de wereld van een merk en vooral van haar doelgroep om volledig te begrijpen waar digitale innovatie een meerwaarde kan zijn. Dit denken trekken we door in álles wat we doen om de ervaring van eindgebruiker te optimaliseren zonder ons te laten afschrikken door welk obstakel dan ook. Boondoggle heeft torenhoge ambities en is dus een speeltuin voor digitale professionals die “potten willen breken”. 

Inhoudelijk

Als .Net developer/analyst sta je mee in voor de technische analyse, realisatie en verdere ontwikkeling van (web)applicaties.  We verwachten dat je nadenkt over het bekomen van elegante technische oplossingen met als einddoel de gebruikerservaring te maximalizeren zonder hierdoor de onderhoudbaarheid, haalbaarheid en deadlines uit het oog te verliezen.  
Tijdens een project werk je samen met een team van professionals waarin iedereen zijn specifieke expertise aanwendt om een totaaloplossing te bekomen waar iedereen achter kan staan.  Tijdens de conceptfase zal je daarom samenwerken met de user experience designer om de haalbaarheid van een workflow of wireframe te bepalen en een inschatting te maken van het benodigde werk.  Tijdens de bouwfase zal je in een team samen met project manager, tester, front-end developer en graphic designer het project realiseren.  

Boondoggle werkt voor nationale en internationale klanten in diverse sectoren.  De applicaties variëren van klein naar groot en van zuivere back-end applicaties tot sterke eindgebruiker-georiënteerde front-end-applicaties.  Voor front-end applicaties is Sitecore het CMS dat we voor de meeste grote klanten gebruiken, dus enige ervaring met Sitecore is mooi meegenomen.


Persoonlijk

Je wilt iets kunnen bouwen waar je terecht trots op bent en je bent gedreven om dat resultaat te bereiken.  Je gedrevenheid gaat gepaard met een gezonde realiteitszin zodat timing en budget gerespecteerd blijven.  Je werkt heel secuur en nauwgezet en je bent nooit te beroerd om bij te leren en jezelf te verbeteren. Je bent een teamplayer die er in slaagt om zijn kennis en enthousiasme op anderen over te brengen.

Technisch

Ervaring: iedereen van junior tot senior is welkom voor een gesprek.

Vereiste kennis: 

  • C#, .NET en aanverwante technologieën (MVC, LINQ, Entity Framework, ...)
  • OO-design
  • MS SQL Server, T-SQL

Pluspunten: 

  • Ervaring met Azure
  • Sitecore ervaring of de wil om hiermee aan de slag te gaan
  • Front-end technologieën zoals HTML, CSS, SASS, JavaScript, JQuery Angular, TypeScript, ...

Wat bieden wij

  • Gangbare verloning en voordelen.
  • Groeikansen en ruimte om je verder te bekwamen.
  • Een fijn team en unieke werkomgeving in een oude brouwerij dichtbij het Leuvense stadscentrum.
Read More

Apply for this position

Required*
Apply with Indeed
Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 2MB) or Paste resume

Paste your resume here or Attach resume file

150
Human Check*